Auto met schade verkopen aan opkoper in Limburg

Auto met schade verkopen aan opkoper in Limburg

Het verkopen van uw wagen met schade is gemakkelijker gezegd dan een gedaan. Zoals u mogelijk al heeft gemerkt zijn er namelijk verschillende partijen geïnteresseerd in uw wagen. In dit artikel ontdekt u welke mogelijkheden er zijn en welke partij waarschijnlijk het best bij u past. Zo kunt u de beste prijs voor uw wagen krijgen en kan een nieuwe gebruiker worden opgevrolijkt met uw tweedehands wagen.

Auto met schade eerst repareren of direct verkopen aan opkoper

Wilt u een auto verkopen die kapot is? Dan twijfelt u er mogelijk tussen om eerst te repareren of uw auto met schade te verkopen. Bij het repareren van een wagen betekent het soms dat een wagen niet heel veel meer waard wordt. Dit heeft te maken met reparatiekosten die in het buitenland een stuk lager liggen. Zo kan een opkoper uw wagen naar het buitenland exporteren en zal uw wagen tegen een aantrekkelijk tarief gerepareerd worden. Om de waarde van uw wagen met schade te bepalen, is het raadzaam om naar een taxateur te gaan. Op deze manier kan berekend worden wat uw auto waard is en kan er een bod op worden uitgebracht. Op basis daarvan kunt u bepalen of u uw auto het best kunt repareren of dat het beter is om direct te verkopen.

Tweedehands auto verkopen in Limburg

In Limburg zijn er verschillende opkopers van tweedehands auto’s actief. Met name in Maastricht en de directe omgeving zijn er veel verschillende opkopers. Dit soort opkopers verkopen uw wagen in het binnen- en buitenland.

Soms voor de export, naar landen in Afrika of Oost-Europa. Hier zijn tweedehands auto’s meer dan welkom en is het mogelijk om een nieuwe gebruiker voor uw auto te vinden. Is er sprake van schade of defecten? Dan kan dit een stuk voordeliger gerepareerd worden dan in Nederland of België, het exporteren van uw wagen levert daardoor meer op.

Wilt u uw wagen verkopen aan een opkoper? Dan kunt u naar verschillende partijen gaan. Vaak wordt er al vrij snel een bod gegeven en vervolgens kunt u beslissen of u wel of niet akkoord gaat. Wilt u uw auto via het internet verkopen? Dan kunt u uw wagen vaak via een inkoopformulier te koop aanbieden en wordt er op afstand getaxeerd. Wanneer u akkoord gaat met het gegeven bod, haalt een opkoper uw auto op. Een voorbeeld daarvan is Inkoopautos.com.


Reageren is niet mogelijk.