Leuke dingen om in Nederland te doen deze zomer

Leuke dingen om in Nederland te doen deze zomer

Heb jij ook zoveel zin in de zomer? Het is makkelijk om dit jaar thuis te blijven en dan heb je het minste kans dat het afgezegd wordt. Er zijn genoeg dingen te doen in dit kleine landje maar je moet wel goed uitkijken voor je eigen gezondheidstoestand. Voor je het weet moet je de dag voor vertrek toch een afspraak voor corona maken. Dat is niet zo best. Gelukkig hebben we nu wel Coronatestnederland.nl maar dan nog. Je wilt niet je vakantieplannen afzeggen omdat je weer in quarantaine moet. Let dus extra op in de twee weken voordat je gaat. We zetten hier wel wat ideeën voor je op een rijtje.

Festivals

Er zijn in Nederland dit jaar hopelijk weer heel veel festivals. Festivals zijn een van die leukste plekken om weer eindelijk vrij te kunnen zijn. Je kan lekker de hele dag dansen op muziek. Er zijn mensen om je heen, iedereen is blij en opgelucht. Je kunt makkelijk bier halen, misschien heb je al een paar wijntjes op bij de tent. Er is niks fijners dan omringd zijn door al je vrienden en lekker de hele dag en hele nacht te kunnen dansen. Er zijn heel erg veel verschillende festivals in Nederland. Niet alle festivals zullen doorgaan dit jaar maar er zijn dan nog genoeg om uit te kiezen. Maakt niet uit wat voor muziek je leuk vindt, er is vast een festival voor. Dus als jij nog niet je kaartjes hebt, kun je nu nog wel op ticketswap kijken en hopen dat je iets vindt.

Vanuit huis

Vanuit huis kan je ook heel veel trips maken. Je kan er een punt van maken om elke dag ergens heen te gaan. Met de trein of met de auto kun je heel snel in heel veel verschillende plekken zijn. Een dagje madurodam is met het gezin heel leuk maar ook heel leuk als volwassene met wat vrienden. Er zijn in nederland ook heel leuke dierentuinen en aquaria. Dat is wederom heel leuk voor de kinderen maar zelfs als volwassenen kan je hier een heel leuk uitje van maken. Een dagje Amsterdam, Rotterdam, of Den haag is ook sowieso leuk.dus gebruik je fantasie en je kunt er iets leuks van maken.

Vakantiehuis

Het is niet voor niets dat zoveel toeristen ook elk jaar naar onze kust trekken voor vakantie. Je kunt onder andere aan onze stranden ook een heerlijke zomer hebben. In de zomer is het best warm in Nederland en je kunt er echt iets moois van maken. Het valt enorm mee in prijzen en denk aan hoeveel je scheelt aan reiskosten! Je kunt zo ook alles meenemen wat je nodig hebt omdat je niet na hoeft te denken aan de security. In nederland zijn heel veel mooie plekken, ook niet op de kust. Denk bijvoorbeeld aan de hoge veluwe, hier is het super mooi om te wandelen, je bent gewoon in eigen land dus je kent alles en kan de taal spreken. Als je een hond hebt kun je die ook gewoon meenemen! Dat is voor velen ook een hele grote bonus.


Reageren is niet mogelijk.