Lunchen in Maastricht

Lunchen in Maastricht

Maastricht is een werkelijk adembenemend mooie stad, haast niet passend bij Nederland, iets wat het ook een unieke stad makt om bijvoorbeeld eens een dagje uit naartoe te plannen, lekker te gaan shoppen en meer. Lunchen in Maastricht kan gelukkig ook en dat zelfs zeer uitgebreid. De stad zit vol met leuke plekken waar u van een zalige lunch kunt genieten.

Lunchen op het Vrijthof

Op het Vrijthof wordt ieder jaar in augustus het preuvenemint gehouden, waar men heerlijke hapjes kunt nuttigen en van drankjes en uiteraard ook de sfeer kunt genieten. Maar aan het Vrijthof liggen ook een aantal leuke terrasjes waar u heerlijk kunt zitten om van een uitstekende lunch te genieten. Zo zit u toch in het hart van Maastricht en kunt u gewoon alle kanten op om na het lunchen in Maastricht weer verder te gaan met shoppen of een andere bezigheid in Maastricht.

Lunchen bij de Brandweerkantine

De Brandweerkantine is een voormalige brandweerkazerne, waar het goed vertoeven is. Hier kunt u niet alleen voor een lekkere lunch, maar ook voor een goed ontbijt en zelfs een biologisch diner terecht. Daarnaast is er ook nog snel en gratis internet aanwezig, wat vandaag de dag een echte must is.

Coffeelovers Dominicanen

Een heerlijke kop koffie of thee met een gebakje is dan misschien niet zo’n ontzettend gezonde of verantwoorde lunch, maar u bent nou eenmaal een dagje uit. En dan mag u dus gewoon genieten. Het kan haast niet op een mooiere locatie als bij espressobar Coffeelovers, waar u in een elfde-eeuwse kerk zit en dus ook meteen van een fantastische en unieke locatie kunt genieten.

Lekker lunchen in Marres Kitchen

Hier kunt u onder het genot van een kop koffie en een zalige lunch van het historische huis waar Marres Kitchen gelokaliseerd is heerlijk bijkomen. Ze hebben een prachtige stadstuin en hebben ook wisselende tentoonstellingen. Hier is het volop genieten en bijkomen van een ochtend intens genieten van Maastricht, met een lunch in een uniek en sfeervol restaurant, waar u met mooi weer in de stadstuin kunt eten.
Genoeg keuze dus om te lunchen in Maastricht. En dit zijn nog maar een paar mooie voorbeelden waar u dit zou kunnen doen. In Maastricht hoeft u zich niet te vervelen en zult u intens van uw middageten kunnen genieten op de meest geweldige locaties die er in deze prachtige stad te vinden zijn.


Reageren is niet mogelijk.