Winkelen in Maastricht

Winkelen in Maastricht

Winkelen in Maastricht is iets wat u echt eens zou moeten doen. Niet alleen zijn er meer dan genoeg winkels aanwezig, maar het is ook nog eens een waanzinnig mooie stad om in te vertoeven. Zo kunt u chique modern winkelen in de moderne winkelcentra maar kunt u ook heerlijk in de unieke straten van Maastricht in leuke kleine winkeltjes en andere winkels terecht. Dit is tijdens het winkelen in Maastricht allemaal mogelijk.

Fraai winkelcentrum met parkeermogelijkheden

U kunt ook het Mosae Forum bezoeken om heerlijk te gaan shoppen. Onder dit winkelcentrum zit een parkeergarage, waar u uw auto gemakkelijk kwijt kunt. U treft daar supermarkten aan, maar ook winkels waar kleren en dergelijke kunt kopen. En krijgt u honger? Probeert u dan bijvoorbeeld de Subway eens uit. Heerlijke verse broodjes voor een mooie prijs. Echt een geweldige plek voor een heuse winkelen in Maastricht beleving.

Boetiekjes in de Stokstraat en Rechtstraat in Maastricht

Als u naar de Stokstraat en Rechtstraat gaat, treft u daar heel erg mooie en unieke boetiekjes aan. Echt een bezoekje waard. Prachtige winkeltjes die mooie dingen verkopen die u in andere winkels niet aan zult treffen. Alleen de sfeer al is geweldig en u gaat er helemaal in op. Voor een kleine break kunt u in één van de vele restaurants en koffiehuizen terecht om even zalig te lunchen, of een kopje koffie of iets sterkers te nuttigen.

Winkelen in Entre Deux

Entre Deux betekent letterlijk ‘tussen twee’ en het ligt dan ook tussen het mooie Vrijthof en Markt in. In dit winkelcentrum vindt u een ongelooflijke hoeveelheid mode, beauty & health, woon- en kookaccessoires en nog veel, veel meer. Zelfs voor de kinderen kunt u er voor speelgoed heel goed terecht. Alles zit hier onder één dak en u kunt er heel erg goed slagen en genieten van wat eten en drinken tussen het winkelen door. Daarnaast is er in de Dominicanenkerk ook nog een prachtige en uniek te noemen boekenwinkel te vinden. Het winkelcentrum Entre Deux werd in 2008 tot beste winkelcentrum van Europa uitgeroepen. Door de mooie architectuur en slim opgezette niveauverschillen terwijl alles van waanzinnige details is voorzien is deze prijs meer dan terecht geweest.
Winkelen in Maastricht is een speciale en unieke ervaring. Het is bij uitstek een modestad waar u de beste merken kunt vinden. Komt u gerust eens naar Maastricht. Een dagje winkelen of misschien zelfs en heel weekend, terwijl u ook van alle bezienswaardigheden kunt genieten die in deze prachtige stad aanwezig zijn.


Reageren is niet mogelijk.